OM EVENTET

Om evenemanget

Marbella Business Weekend är ett företagsevenemang där det ges möjligheter till affärssamarbeten, i en inramning av teamaktivitet, representation, välgörenhet och marknadsföring. Utöver högklassiga aktiviteter innehåller MBW ett flertal kringarrangemang i samband med tävlingar och vid avslutande Dinner Club. 

Historia

År 2014 grundades Marbella Business Weekend. Evenemanget var en del av företags- och kändisgolfen MPC Stjärngolf Sverige Tour. Vinnarna från vardera ort i Sverige gick vidare till Marbella Business Weekend.

Evenemangets grund har kvarstått men är under ständig utveckling. Genom åren har vi bytt tävlingsbanor samt byggt på med ytterligare aktiviteter. De banor som golfevenemanget arrangerats på är The Marbella Club Hotel Golf Resort, Los Naranjos och Finca Cortesin samt La Zagaleta Golf Club. 2016 utökades aktiviteter med tennis som arrangerades på Puente Romano där även avslutningsbankett genomfördes.

År 2018 byttes tennisen ut mot padel och tävlingsarenan var den nybyggda Los Monteros Racket Club.

År 2024 fortsätter vi med samma grundkoncept som tidigare med aktiviteterna golf och padel. Golftävlingen hålls på exklusiva Villa Padierna, Flamingos golfbana och padel på Racquet Club Villa Padierna.

Vi avslutar evenemanget med en gemensam bankett på lördag kväll som arrangeras i Dinner Club-format hos El Chiringuito.

Aktiviteter

Meet & Greet

Vi bjuder in till ett öppningsmingel där seminarium kombineras med Meet & Greet. Aftonen är exklusivt för MBW-deltagare tillsammans med samarbetspartners och särskilt inbjudna gäster.

MBW – Padel

Företag deltar med team bestående av medarbetare, kunder och/eller samarbetspartners. Turneringen arrangeras på Villa Padierna Racquet Club och spelas i dam- och herrklass.

MBW – Golf

Företag deltar med team av egna medarbetare och utvalda kunder/samarbetspartners. Tävlingen avgörs på högklassiga Villa Padiernas Flamingos golfbana.

Dinner Club

Marbella Business Weekend avslutas med en gemensam middag exklusivt för deltagare och partners från samtliga aktiviteter. Utöver det gästas vi av särskilt inbjudna gäster. Det genomförs i Dinner Club-format med ”sharing food menu”, underhållning och ett flertal överraskningar.

INSTAGRAM

MPC Agency har 22 erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.