OM EVENTET

Om evenemanget

Marbella Business Weekend är ett företagsevenemang där det ges möjligheter till affärssamarbeten, i en inramning av teamaktivitet, representation och marknadsföring. Utöver högklassiga aktiviteter innehåller weekend ett flertal kringarrangemang i samband med tävlingar och vid avslutande Dinner Club. 

Historia

År 2014 grundades Marbella Business Weekend. Evenemanget var en del av företags- och kändisgolfen MPC Stjärngolf Sverige Tour. Vinnarna från vardera ort i Sverige gick vidare till Marbella och vinnarna där gick vidare till Miami Business Weekend.

Evenemangets grund har kvarstått men är under ständigt utveckling. Genom åren har vi bytt tävlingsbanor samt byggt på med ytterligare aktiviteter. De banor som golfevenemanget arrangerats på är The Marbella Club Hotel Golf Resort, Los Naranjos och Finca Cortesin samt La Zagaleta Golf Club. 2016 utökades aktiviteter med tennis som arrangerades på Puente Romano där även avslutningsbankett genomfördes. 

2018 byttes tennis ut till padeltennis och tävlingsarenan var nybyggda Los Monteros Racket Club.

2021 har samma grunder som tidigare med aktiviteterna golf och padeltennis samt Racing Day. Arena för golf är privatägda lyx resort La Zagaleta och padel arrangeras hos femstjärniga Los Monteros. Gällande Racing Day har vi hyrt högklassiga Ascari Race Resort.

Vi avslutar med en gemensam bankett på lördag kväll som arrangeras i Dinner Club-format hos femstjärniga Puente Romano.

Aktiviteter

Open House Party

Öppningsaftonen ges ett Open House Party där deltagare och samarbetspartners samt särskilt inbjudna gäster bjuds in. Evenemanget arrangeras i ett exklusivt hus där det bjuds på dryck, tilltugg och underhållning.

MBW – Racing Day

Ni ges en heldag på Ascari racingbanan som blir något utöver det vanliga. Ni kan välja med att delta genom egen bil eller hyra en bil genom de paketlösningar som vi erbjuder.

MBW – Padel

Företag deltar med dubbelpar bestående av medarbetare, kunder eller samarbetspartners. Det är både dam- och herrklass. Företagen har även möjlighet att profilera sig på eventet genom olika partnerskap i nivåer från Titelpartner till banvärd. Turneringen arrangeras på femstjärniga Los Monteros.

MBW – Golf

Företag deltar med team av egna medarbetare och utvalda kunder/samarbetspartners. Företagen har även möjlighet att profilera sig på eventet genom olika partnerskap i nivåer från Titelpartner till hålvärd. Tävlingen avgörs på högklassiga privatägda resortet La Zagaleta.

Dinner Club

Marbella Business Weekend avslutas med en gemensam middag exklusivt för deltagare och partners från samtliga aktiviteter. Utöver det gästas vi av särskilt inbjudna gäster. Det genomförs i Dinner Club-format som innebär välkomstdrink, Food Sharing-meny, underhållning och ett flertal överraskningar.

Datum

Open House Party, torsdagen den 7 oktober
Padel, fredagen den 8 oktober
Racing day, fredagen den 8 oktober
Golf, lördagen den 9 oktober
Dinner Club, lördagen den 9 oktober

INSTAGRAM

MPC har 18 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.