AKTIVITETER

Padel

8 OKTOBER

Missa inte den tuffa och roliga padelturneringen på femstjärniga Los Monteros Spa & Golf resort som spelas i dam- och herrklass. Alla lag är välkomna oavsett nivå.

För mer information klicka här

Racing Day 

8 Oktober

Ge er själva en adrenalinkick på Ascari Race Track där vi arrangerar ett bilrace i två olika klasser. Kör er egna bil eller hyr en bil på plats. 

För mer information klicka här

MBW Golf

9 OKTOBER

Vi har förmånen att spendera en heldag på den exklusiva och privata golfresorten, Club de campo La Zagaleta, som ger en helt unik golfupplevelse. Utöver traditionella inslag som ”närmast hål” och ”längsta drive” bjuds det på flera överraskningar från våra samarbetspartners.

För mer information klicka här

Dinner Club

9 OKTOBER

MBW avslutas med middag och festligheter i sann Dinner Club känsla. Kvällen är exklusivt för deltagarna från padel, golf och racing tillsammans med samarbetspartners och särskilt inbjudna gäster.

För mer information klicka här

INSTAGRAM

MPC har 18 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.