SAMARBETS­PARTNERS

För ett lyckat möte

Genom Marbella Business Weekend ges företag en unik möjlighet att marknadsföras i en exklusiv sport- och nöjesmiljö. Med köpstarka kunder och stort mediaintresse stärker det företagets image genom de möten och exponeringsytor evenemanget erbjuder.

Vilken form passar Er bäst?

Vi erbjuder samarbetsformer i allt från officiell leverantör till tourpartner, med goda möjligheter att skräddarsy er medverkan för ett ömsesidigt, optimalt och givande utbyte som möjligt.

Ett urval av samarbetspartners under 2019: Breitling, Autoropa, 3SA, BoHo Club, Quartiers, La Zagaleta, Puente Romano, Los Monteros, Golfservice, RexTravel med flera.

Banvärd/hålvärd

Ni äger egen utställningsyta vid klubbhuset där incheckning, lunch, träning och tävling sker. Hur ni vill exponera ert företag eller varumärke ligger i era händer. Det är upp till er att rama in värdskapet för att passa er profil, med exempelvis flaggor, skyltar, presenter med mera. Om ni önskar kan vi hjälpa er med idéer och tips.

Länkar till produktblad

Racing Day – Banvärd
Padel – Banvärd
Golf – Hålvärd

Partnerstruktur 

Titel-/huvud-/del-/media- och rangepartner, officiell leverantör, banvärd samt bankettpartner.

För prisuppgifter och detaljinformation klicka på nedanstående länkar där ni finner vad som gäller för varje spelort. Bokning och ytterligare information kontakta oss här

“Vi kan erbjuda unika upplägg med det lilla extra”

INSTAGRAM

MPC Agency har 19 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder.
Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Nedan finns ett urval av våra kunder.